• Wedstrijdverslag WFB JO12-1 - Hekelingen JO12-2

  Wedstrijdverslag van WFB JO12-1 - Hekelingen JO12-2 van zaterdag 11 december, uitslag 9 - 1.

 • In de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop staat Hekelingen vandaag op het programma. De nummer 3 van de huidige poule en na het gelijke spel tegen de nummer 1 en de nipte overwinning vorige week tegen de nummer de 2, hopen we vandaag weer op een leuke spannende wedstrijd.

  Vandaag is het debuut van Steef die direct in de basis start met Sil S en Noud in de verdediging, Ilias op het middenveld en Sil M, Milan en Jort in de aanval

  In de eerste paar minuten wordt Hekelingen gelijk vastgezet op eigen helft en eigenlijk komen ze daar op een paar uitbraken na eigenlijk niet meer vanaf tot het eind van de wedstrijd. Hekelingen doet zijn uiterste best, maar moet toch lijdzaam toezien hoe WFB de ene na de andere kans creëert en hoewel WFB de nodige kansen mist (met name Mels is vandaag niet echt scherp), vallen er ook gelukkig de nodige goals.

  Sil Mierop is vandaag gastspeler en lijkt nooit weggeweest en weet zo ook in de 6e minuut Milan de pass voor de 1-0 te geven en niet veel later weet hij wederom Milan te bedienen voor de 2-0. In de 10e minuut weet Ilias met een van richting veranderd afstandsschot de 3-0 binnen te schieten, waardoor er wederom een monsterscore in het verschiet ligt.

  Echter wil iedereen wel een goal maken en zo wordt het organisatorisch een beetje een janboel en zo weet Hekelingen in de 18e minuut de 3-1 te scoren. Gelukkig weet WFB de organisatie daarna weer terug te vinden en zo weet Sil M uit de rebound de 4-1 binnen te schieten na een gekeerd schot van Sil S in de 20e. En valk voor rust krijgt Mels weer eens een niet te missen kans  van Sil M  en maakt de 5-1, Na 3 keer alleen voor de goal niet scherp te zijn geweest weet hij deze kans wel binnen te tikken.

  Na de rust blijft het eenrichtingsverkeer en Hekelingen heeft geen zin om met een hele grote uitslag naar huis te gaan en verdedigt nog fanatieker, maar kan niet voorkomen dat er toch nog 4 gescoord wordt en mag ook de keeper bedanken want die houdt een veelvoud aan kansen hiervan tegen. Achterin geven Jens, Jort en Pepijn niks meer weg en Noah heeft daarom een rustige tweede helft.

  In de 40e minuut weet Noud na een mooie pass van Mels de 6-1 binnen te schieten. Sil M maakt zijn 2e van de wedstrijd in de 47e minuut na weer een assist van Mels. Waarna het slotakkoord door Mels in zelf in de 58e minuut (pass Milan) en in de laatste minuut weet hij na weer een assist van Sil M de 9-1 binnen te tikken. Zo scoort hij er toch nog 3 deze wedstrijd, al hadden dat er ook 6 of 7 kunnen zijn.

  WFB JO12-1  -  Hekelingen JO12-2   9-1

  Goals: Milan 2, Ilias 1, Mels 3, Sil M 2 en Noud 1