• Trainingskamp dag 2

    De selectie rust uit in een regenachtig Albufeira

    Na een redelijk zonnige dag, had het zonnetje op de tweede dag plaats gemaakt voor hier en daar een bui. Op deze dag startte WFB de voorbereiding op de vriendschappelijke wedstrijd tegen Rijnmond Hoogvliet Sport door de spieren wat rust te geven. Tijdens deze rustdag werden de verrichtingen bekeken van de sterren van FC Utrecht, Feyenoord, NEC en Ajax om tijdens de wedstrijd zelf zo goed mogelijk voor de dag te komen.

    Daarna gingen de liefhebbers een potje padellen. Al vrij snel werd duidelijk dat Martijn Born en Edwin Lokker met weinig medailles naar huis zouden gaan. De meeste praatjes kwamen uit het team van Gijsbert van Estrik en Simon Bremer, zij waren de gedoodverfde favoriet voor de overwinning, maar het team van Max Wegereef en Rowan Breen leverde de beste prestatie. Ze gingen er ongeslagen met de titel van door.

    De dag werd op ontspannen wijze afgesloten in Feestcafé Celebration. Voor de quiz-liefhebbers: op de foto met de prominente Flügel-reclame staan twee WFB-iconen: Martin Hoek en …