• Mededeling van het bestuur
 • Beste leden,

  Na de afgekondigde maatregelen op vrijdag 12 november 2021 was er onduidelijkheid ontstaan over wat er precies wel en niet mag op sportcomplexen. Daarom hebben wij de gemeente Goeree-Overflakkee om toelichting gevraagd. De gemeente geeft aan dat er geen publiek op het sportcomplex aanwezig mag zijn. De kantine is dan ook alleen open voor sporters, vrijwilligers en eventueel ‘rij-ouders’. Publiek heeft dus ook geen toegang tot het terras en de kantine. Vrijwilligers mogen zonder coronatoegangsbewijs de binnenruimtes van het sportpark betreden. Dit geldt niet voor sporters vanaf 18 jaar en ouder en ‘rij-ouders’. Zij zijn verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben.

  Wij hebben de ambitie om de controle op het coronatoegangsbewijs te organiseren. Mocht dit niet lukken, dan hopen wij dat iedereen daar zo verstandig mogelijk mee omgaat.

  Tot slot geldt voor zowel sporters, vrijwilliger als ‘rij-ouders’ dat als de taak erop zit, zij het sportpark moeten verlaten. Dit valt bijna niet te controleren, maar wij hopen ook dat iedereen daar zo verstandig mogelijk mee omgaat.

  Wij begrijpen dat dit een hele vervelende boodschap is, maar het is even niet anders. Wij hopen iedereen weer zo snel mogelijk te kunnen ontvangen op Sportpark De Kruse en wij gaan jullie op de hoogte houden als daar ontwikkelingen in zijn.

  Een sportieve groet,

   

  Het bestuur van WFB