• Proefperiode jeugd

  Om jouw kind kennis te laten maken met voetbal is het mogelijk om twee weken op “proef” mee te trainen. Op die manier kunnen ze kijken of het ze leuk lijkt om te komen voetballen bij WFB. Tijdens de proefperiode is het ook nog niet nodig om voetbalschoenen aan te schaffen, gymschoenen zijn voldoende. In de kleedkamers is er gelegenheid om te douchen en we verzoeken dan ook om douchespullen mee te brengen. In verband met de hygiëne is douchen na zowel een training als een wedstrijd verplicht. 

  Na de proefperiode enthousiast geworden van voetbal? Leuk! Schrijf je dan in via onze website! Na aanmelding ontvang je een bevestiging per mail. Vragen over het inschrijven? Neem dan contact op via jeugdcommissie@vvwfb.nl.

 • Kosten lidmaatschap

  De contributie gaat via automatische incasso en wordt in 4 kwartalen geïncasseerd. Wanneer je lid wordt geldt een contributieperiode van minimaal het lopende seizoen. De incassodata zijn: eind maart, juni, oktober en december. Een machtiging zorgt ervoor dat de contributie per kwartaal automatisch wordt afgeschreven. De contributie kan alleen middels incasso worden betaald. 

  Contributie per seizoen:

  Senioren                                 €194,00

  Junioren (JO15-JO19)              €161,00

  Pupillen (JO8 – JO13)              €161,00

  Minipupillen (JO6 – JO7)          €57,00 

 • Verzekering

  Voor ieder KNVB-lid is via de KNVB automatisch een aansprakelijkheids- en ongevallenverzekering afgesloten. Kijk voor eer informatie op www.knvb.nl

 • Lidmaatschap opzeggen

  Wil je het lidmaatschap opzeggen? Dat kan via een e-mail naar jeugdcommissie@vvwfb.nl. De contributie wordt stopgezet aan het begin van het daaropvolgend kwartaal. 

 • Overschrijven naar andere vereniging

  Overschrijven naar een andere vereniging kan alleen als de in bruikleen gegeven spullen zijn ingeleverd en de contributie is voldaan. Het betreffende lid meldt zich dan zelf aan bij de nieuwe vereniging, waarna er een overschrijvingsverzoek wordt ingediend. Laat ons het ook weten met een e-mail naar jeugdcommissie@vvwfb.nl