• Proefperiode jeugd

  Om uw zoon/dochter kennis te laten maken met het voetbalspelletje, stellen wij hem/haar in de gelegenheid de eerste twee weken op “proef” mee te trainen. Op die manier kunnen ze kijken of er (voldoende) interesse ontstaat. Tijdens de proefperiode is het ook nog niet nodig om voetbalschoenen aan te schaffen, gymschoenen zijn voldoende. In de kleedkamers is er gelegenheid om te douchen en we verzoeken dan ook om douchespullen mee te brengen. In verband met de hygiëne is douchen na zowel een training als een wedstrijd verplicht. 

  Enthousiast geworden van voetbal? Dan kunt u uw zoon of dochter via onze website inschrijven. Hierna zal u een bevestiging van de aanmelding ontvangen. Vragen over het inschrijven? Neem dan contact op via jeugdcommissie@vvwfb.nl.

 • Kosten lidmaatschap

  De contributie gaat via automatische incasso en wordt in 4 kwartalen geïncasseerd. Bij het lid worden, geldt een contributieperiode van minimaal het lopende seizoen. De incassodata zijn: eind maart, juni, oktober en december. Een machtiging zorgt ervoor dat de contributie per kwartaal automatisch wordt afgeschreven. De contributie kan alleen middels incasso worden betaald. 

  Contributie per seizoen:

  Senioren                                 €194,00

  Junioren (JO15-JO19)              €194,00

  Pupillen (JO8 – JO13)              €158,00

  Minipupillen (JO6 – JO7)          €56,00 

 • Verzekering

  Voor ieder KNVB-lid is via de KNVB automatisch een aansprakelijkheids- en ongevallenverzekering afgesloten. Kijk voor eer informatie op www.knvb.nl

 • Lidmaatschap opzeggen

  Als u het lidmaatschap van uw zoon/dochter wil opzeggen, kan dat via een e-mail naar jeugdcommissie@vvwfb.nl. De contributie wordt stopgezet aan het begin van het daaropvolgend kwartaal. 

 • Overschrijven naar andere vereniging

  Overschrijven naar een andere vereniging kan alleen als de in bruikleen gegeven spullen zijn ingeleverd en de contributie is voldaan. Het betreffende lid meldt zich dan zelf aan bij e nieuwe vereniging, waarna er een overschrijvingsverzoek wordt ingediend. Laat ons het ook weten met een e-mail naar jeugdcommissie@vvwfb.nl

 • Aanmelden

  Voornaam *
  Tussenvoegsel *
  Achternaam *
  Geslacht *
  Geboortedatum *
  Geboorteplaats *
  Straatnaam *
  Huisnummer *
  Postcode *
  Plaats *
  Telefoonnummer *
  Mobielnummer *
  Email *
  EmailHerhalen *
  Iban *
  Bic *
  Opmerkingen *
  Captcha *
  Velden met een * zijn verplicht!