• Driedaags jeugdkamp was een groot succes

    We kijken enthousiast terug op een geslaagde editie van het jeugdkamp ter ere van het zeventigjarig bestaan van WFB. Ruim tachtig leden van de JO6 tot en met de JO17 hebben deze week genoten van uiteenlopende sportieve activiteiten. Van lasergamen en een vossenjacht tot aan de sportdag: het was een groot feest! 

    Het gehele kamp stond in het teken van activiteiten voor jong en oud. Dinsdag maakte de groep zich klaar voor de vossenjacht en strandspelen. Daarna was er nog energie voor tien voor LED-voetbal en lasergamen. ‘s Avonds kon iedereen uitgeteld hun slaapplek zoeken in de tenten op het terrein. Na een korte nacht slaap maakte de groep zich klaar voor de sportdag op woensdag, waarbij ook de kabouters aan konden sluiten. Deze dag eindigde met een BBQ en een kampvuur om marshmallows te roosteren. De laatste dag werd na onder andere een wedstrijd pannavoetbal en pannenkoeken als lunch vrolijk afgesloten. 

    Vrijwilligers en sponsoren, bedankt! 

    Als vereniging zijn we enorm blij met de tientallen vrijwilligers die zich hebben ingezet afgelopen dagen. Van de evenementencommissie en trainers tot aan de nachtwakers en de keukenbrigade: jullie hebben samen met de kinderen het jeugdkamp tot een daverend succes gemaakt. Daarbij willen we ook alle sponsoren en de Supportersvereniging graag bedanken voor hun bijdrage aan dit jeugdkamp. Iedereen is met een grote glimlach naar huis gegaan! 

    Bekijk ook: foto's jeugdkamp dag 1