• Draag jij bij aan een duurzame toekomst voor WFB?

  In 2023 willen we een grote stap zetten naar een duurzame vereniging door het plaatsen van zonnepanelen. Met de stijgende energiekosten is dit een goed moment om hierin te investeren. Wel zijn de aanschafkosten hoog en daarom zouden we het geweldig vinden als leden en/of bedrijven willen helpen met een bijdrage. 

  Wat gaan we precies doen?

  Het plan is om in totaal 107 panelen op het dak te plaatsen. Dit willen we graag dit voorjaar al doen, zodat we meteen gebruik kunnen maken van de opbrengsten zodra de dagen langer worden. De verwachte jaaropbrengst van deze zonnepanelen is ruim 38.000 kilowattuur (MWh). De opgewekte energie gebruiken we onder andere voor de verlichting op de velden en de faciliteiten in het gebouw. 

  Hoe gaan we dit betalen? 

  Voor de kosten vragen we onder andere een BOSA-subsidie aan. Deze aanvullende subsidie is bedoeld voor amateursportorganisaties en bedraagt ten hoogste 30% van de kosten. Er blijft daardoor nog een bedrag over dat wij als vereniging zelf moeten betalen. Daarom zouden we het fantastisch vinden als we samen met onze leden (een deel van) het bedrag kunnen ophalen. 

  Ik wil een (deel van een) zonnepaneel doneren

  Dankjewel! Daar zijn we blij mee. Je kunt kiezen voor een heel paneel, half paneel of kwart paneel. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om meerdere panelen te doneren. Wil je een donatie doen namens een bedrijf? Vergeet dan niet je bedrijfsnaam in te vullen als opmerking bij het betalen. 

  Ik heb een zonnepaneel gekocht, wat nu? 

  Op de tv-schermen in de kantine laten we zien hoeveel zonnepanelen er op dat moment zijn gedoneerd en door wie. Zo houden we wekelijks bij wat de actuele stand is! 

  Opties:

  • Kwart paneel € 75

  • Half paneel € 150

  • Heel paneel € 300 

 • Betaalmethode 1: meteen betalen via QR-code

  Scan of klik op onderstaande QR-code van het gewenste bedrag om meteen te betalen.

 • € 75,-

 • € 150,-

 • € 300,-

 • Betaalmethode 2: mailen voor een persoonlijke QR

  Mail naar penningmeester@vvwfb.nl met: NAW-gegevens, telefoonnummer en het gewenste donatiebedrag. Dan sturen we per mail of whatsapp een persoonlijke QR-code. 

  Betaalmethode 3: zelf overmaken naar WFB

  Maak het gewenste donatiebedrag over naar ​​NL03RABO0351265422 tnv West Flakkee Boys.