• Bestuursupdate: zomerstop 2022

  De laatste jeugdtoernooien, wedstrijden en trainingen van het seizoen zijn geweest: tijd voor de zomerstop. We hebben een mooi seizoen achter de rug waarin we elkaar weer veel hebben gezien op WFB. Vanuit het bestuur daarom nog een bericht met een aantal terugblikken en updates.  

  Nacompetitie WFB-1

  We hebben veel hoogtepunten gehad, met natuurlijk onder andere de nacompetitie van WFB-1. Op zaterdag 11 juni hebben zij tijdens de uitwedstrijd met 1 - 4 gewonnen van IJVV de Zwervers. Jammergenoeg bleef het bij de tweede ronde met de uitwedstrijd tegen OHVV. Aankomend seizoen speelt WFB-1 weer in de vierde klasse, met Leo de Geus als hoofdtrainer. 

  Voor de wedstrijden van WFB-1 zijn we nog op zoek naar een grensrechter. Heb jij interesse? Mail dan naar bestuur@vvwfb.nl. 

  Driedaags jeugdkamp

  Dit seizoen waren er ook weer veel gezellige evenementen, met onder andere het driedaags jeugdkamp. Dit kamp was ter ere van het zeventigjarig bestaan van WFB en dit werd gevierd met een programma vol activiteiten voor jong en oud. Ruim tachtig leden van de JO6 tot en met de JO17 hebben tijdens deze week genoten van uiteenlopende sportieve activiteiten. Van lasergamen en een vossenjacht tot aan de sportdag: het was een groot feest! 

  Verbouwing en onderhoud velden

  Terwijl een groot deel geniet van de welverdiende zomerstop, gaat de verbouwing van het complex hard door, onder andere dankzij de inzet van de leden. In het nieuwe seizoen hopen we gebruik te maken van onder andere twee extra kleedkamers en een vernieuwde keuken. Daarnaast zijn we ook bezig met het onderhoud aan de velden, zodat spelers weer vol enthousiasme op een mooi veld kunnen starten. 

  Voorzitter

  Zoals we eerder deelden is Dick Wielaard gestopt als voorzitter en daarom zijn we op zoek naar een nieuwe voorzitter om onze club te vertegenwoordigen. Heb jij interesse in deze positie of heb je nog vragen? Mail naar bestuur@vvwfb.nl, we gaan graag met je in gesprek. 

  Trainingen

  Voor de selectie beginnen de trainingen weer op 6 augustus en voor de jeugd op 22 augustus. 

   

  Geniet van de zomer en we zien jullie graag weer in het nieuwe seizoen!  

  Met sportieve groet, 

  Bestuur WFB