• Laat je vriendinnen kennismaken met voetbal op WFB

  Hey meiden! Op zaterdag 6 mei organiseren we een meidendag bij onze voetbalvereniging WFB voor meiden van 5 tot en met 16 jaar. Ben jij nieuwsgierig naar voetbal en wil je ontdekken hoe leuk het kan zijn om bij onze vereniging te voetballen, kom dan naar onze meidendag! Ook als je al voetbalt bij onze of een andere voetbalvereniging, neem dan je vriendin(nen), buurmeisje(s), nichtje(s), klasgenootje(s) of ieder ander meisje dat je kent mee naar deze gezellige sportieve dag.  

  Leuke voetbalspellen  

  De meidendag staat helemaal in het teken van voetbal met leuke en uitdagende voetbalspellen. Als je nog nooit hebt gevoetbald is dit je kans om te ontdekken of voetbal iets voor jou is. Voetbal je al bij een vereniging? Dan is het natuurlijk superleuk om tijdens deze dag je skills te verbeteren en te laten zien wat je al kunt.

  Voetbalclinic van bekende voetbalster 

  We hebben een zeer speciale gast vanuit de Eredivisie die je misschien wel kent. Als je wilt kun je met haar op de foto en een handtekening vragen. Wij denken dat ze ook wel wat voetbaltricks wil laten zien...

  Kom je ook? 

  De dag begint om 9:30 en om 10:00 uur start het programma. Deelname aan deze dag is helemaal gratis! Schrijf je snel in via onderstaande link en zorg dat je erbij bent. Iedereen is welkom, dus trommel al je vriendinnen op en kom gezellig langs. We kunnen niet wachten om jullie te zien! Aanmelden kan tot en met 4 mei: klik hier om je aan te melden.

  Praktische informatie

  Inschrijven voor de meidendag is gratis. Deze dag is er een fotograaf aanwezig die foto’s maakt die we na afloop delen op onze website. Met het aanmelden geef je akkoord voor het publiceren van deze foto’s. Mocht je dit niet willen, geef het dan tijdens de dag aan bij een van de leiders.  De meidendag is op v.v. WFB aan de hofdijksweg 46 in Ouddorp. 

  Heb je nog vragen?  

  Neem contact op door te mailen naar meidendag@vvwfb.nl. 

  Aanmelden